Integritet och Cookies

Personuppgifter

De personuppgifter du lämnar till Tjänstecykeln.se hanteras i enlighet med personuppgiftslagen (PUL) och EU Direktiv 95/46/EC.  Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Genom att lämna dina personuppgifter till Tjänstecykeln.se samtycker du till att vi använder insamlad information för att fullgöra våra åtaganden mot dig. Du har alltid tillgång till de personuppgifter som finns sparade om dig. Om de inte är korrekta kan du ändra eller radera dem.

Cookies och spårningspixlar

Tjänstecykeln samt även Klarna använder sig av små textfiler, s.k. ”cookies”, som sparas i din webbläsare när du besöker Tjanstecykeln.se. Cookies används av Tjänstecykeln i syfte att optimera webbsidans funktionalitet och förbättra din köpupplevelse. Vill man som besökare inte tillåta att cookies sparas ner i webbläsaren så kan man välja att blockera cookies i sin webbläsare.
Tjänstecykeln använder sig av spårningspixlar, även kallade Web Beacons, Single pixel GIF, i syfte att utvärdera olika typer av marknadsföring och mäta antal besökare till webbsidan. Exempel på spårningspixlar som kan finnas på Tjanstecykeln.se är Google AdWords pixel för spårning av köp och Google Analytics pixlar för spårning av besökta sidor och även köp.
spårning av köp och Google Analytics pixlar för spårning av besökta sidor och även köp.

  • Monterade cyklarAlla cyklar levereras monterade
  • Fri fraktFri frakt på alla cyklar
  • Begär offertI kassa välj endast offert
  • Ring oss+46(0)706 52 01 05

Logga in

skapa ett konto